Evenemang

Evenemang

 

För dig som är nyfiken på civilingenjörsprogrammet maskinteknik finns ett antal tillfällen att möta oss.

 

 

Chalmersdagen

 

Tisdagen den 12 mars 2019 bjuder Chalmers in till en mässa där alla Chalmers program ställer ut. Mässan är gratis och pågår 9-16 i Chalmers kårhus. Både studievägledare och studenter finns på plats vilket gör det möjligt att ställa frågor om både studier, studentliv, boende och mycket mer. Varje timme under dagen hålls också presentationer om Chalmers olika program. Passa på att besöka oss i maskins monter! Mer information om Chalmersdagen finns på chalmers.se.

 

 

 

Maskintekniks besökskväll

 

På våren, när det är dags att söka till ett högskoleprogram håller maskinteknikprogrammet i en besökskväll. För detta läsår inträffar denna kväll 26 mars 2019. Kvällen består bland annat av en rundvandring i maskins lokaler, utställning av föreningar på maskin och presentation om programmet. Anmälan sker via QR-koden i bilden nedan.

Gymnasiehelgen

 

Varje höst bjuder maskinteknik och automation & mekatronik in gymnasieelever till en fullspäckad helg med bland annat presentationer om civilingenjörsprogrammen maskinteknik och automation & mekatronik, workshops och en sittning. Gymnasiehelgen kostar ingenting förutom transport till och från Chalmers. Övernattning sker hos nuvarande studenter.

 

Datum för gymnasiehelgen 2019 kommer till hösten.

Har du en fundering?

Kontakta oss!