Evenemang

Evenemang

 

För dig som är nyfiken på civilingenjörsprogrammet maskinteknik finns ett antal tillfällen att möta oss.

 

 

Chalmersdagen: 10:e mars 2021

 

Onsdag den 10:e mars 2021 bjuder Chalmers in till en digital besöksmässa där du har möjligheten att få mer information om alla Chalmers program! Mellan kl 9:00 - 16:00 kommer du att få möjligheten att besöka olika digitala montrar, få mer information om vad det innebär att studera på de olika programmen, chatta med studenter och även titta på presentationsvideos för varje program. Studievägledare finns också tillgängliga om du vill chatta med dem!

Oss hittar du i den blåa montern markerad med "Maskinteknik" tillsammans med maskinteknik 180HP.


Mer information och länk till Chalmersdagen hittar du här!

 

 Maskintekniks digitala besökskväll: 11:e april 2021

 

Just nu planerar vi en digital besökskväll den 11:e april för dig som kanske missade den vi hade under hösten, eller vill veta mer om hur det är att studera maskinteknik.

Här presenterar vi mer om de kurser vi erbjuder, hur livet som student på Chalmers och maskin är, olika masterprogram som du har möjlighet att studera, hur arbetslivet ser ut efter dina Chalmersår och mycket mer!

Du här även möjlighet att prata med maskinstudenter personligen över Zoom och även få träffa och lyssna på alumner, personer som har tagit examen från maskintekin, och höra vad de arbetar med just nu!


Håll utkik för mer information antingen här, på Chalmers hemsida om digitala träffar eller på vår Facebook-sida. Vi kommer att uppdatera informationen löpande!