Fråga och skugga en student

Fråga en student


Ska man satsa fem år av sitt liv på en utbildning så vill man ju ha lite "inside information" först. Därför vill vi ge dig chansen att ställa frågor till någon som har varit i samma situation och som nu studerar på Chalmers.  Enklast gör du detta genom att antingen skriva ett meddelande nedan, eller maila oss på rgm@maskintekonolog.se.

Du kan även chatta med RGM:s egna Sara genom att klicka här!


Har du däremot frågor om behörighet, valbara kurser och studieuppehåll så är det bättre att du pratar med Rebecca Zandén, vår studievägledare.


rebecca.zanden@chalmers.se

+46 31 772 27 92


Skugga en student 

 

Hur är det egentligen att plugga på universitet eller högskola? Nu har du chansen att kolla själv!

 

Du som är nyfiken är varmt välkommen till Chalmers Tekniska Högskola där du under en dag får ”Skugga en student”. Det innebär att du får följa med en Maskinteknolog på föreläsningar, lektioner, laborationer och grupparbeten, beroende på vad studentens schema har att erbjuda för dagen.


Du får chansen att uppleva studentlivet på riktigt och ställa frågor du inte kan få svar på på annat sätt!


UPPDATERING GÄLLANDE COVID-19

På grund av rådande omständigheter erbjuder vi inte "Skugga en student" på plats. Dels då alla studier på Chalmers är på distans och dels för att studenter är rekommenderade att inte vara på campus.


Istället för att skugga på plats finns då nu "Skugga en student" på vårat Instagram-konto där du genom instastory kan få följa maskinstudenter under en hel vecka. Kolla in dessa highlights för att få en bättre inblick hur det har varit att studera på maskinteknik under hösten 2020.Vi hörs!