Evenemang

För dig som är nyfiken på civilingenjörsprogrammet maskinteknik finns ett antal tillfällen att besöka oss på maskin och få prata med studenter. Här kommer en lista av de evenemang som kommer under läsåret. Vill du veta mer om något av evenemangen kan du även besöka vår Instagram eller Facebook, där läggs det upp information när evenemangen närmar sig. Vissa förändringar kan förekomma men vi uppdaterar informationen både på hemsidan och sociala medier löpande.

Söka till RGM

Att söka till rekryteringsgruppen för maskinteknik är en fantastisk möjlighet att engagera sig och hjälpa andra studenter med att göra välgrundade beslut om sina universitetsval. Genom att delta i rekryteringsgruppen får man chansen att organisera evenemang och främja intresset för maskinteknik bland fler studenter. Det är värt att notera att arbetet i rekryteringsgruppen är betalt och man får ersättning för sin insats under årets gång. Om du är intresserad av att söka till RGM kan du skicka in din ansökan via formuläret nedan. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta oss på kontakt@maskinteknolog.se.

  Besöksdag -4:e december

  Söndagen den 4:e december klockan 12-16 öppnar maskinsektionen dörrarna för alla intresserade. Här får du möjligheten att träffa studenter, testa på olika aktiviteter, träffa studentdrivna föreningar och lära dig mer om maskinteknikprogrammet på Chalmers.

  Tjejkväll – 8:e februari

  Är du en teknikintresserad tjej som funderar på att söka Maskinteknik, Teknisk design, eller Automation och mekatronik? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig att få träffa studenter från samtliga tre programmen på en gång. Under en eftermiddag kväll (kl 17:00-20:00) kommer du att få en inblick i hur det är att plugga på Chalmers och träffa studenter från olika föreningar. Vi bjuder dessutom middag!

  Chalmersdagen – 2:e mars

  Chalmersdagen är en heldag där du får se Chalmers som helhet och träffa både studenter och alumner från universitetets samtliga program. Det kommer hållas rundvandringar kring campus så att man kan lära känna området lite bättre. Under hela dagen finns det studievägledare på plats som du kan ställa så många och svåra frågor du vill till. Det är drop-in som gäller, så ingen anmälan krävs! Mer information om evenemanget hittar du på Chalmers hemsida (eller Facebook).

  Öppet hus – 19:e mars

  Den 19:e mars klockan 12-16 är det din sista möjlighet att besöka oss på maskinteknik innan ansökningsperioden är över. På öppet hus får du se de lokaler som studenterna på Maskinteknik huvudsakligen använder sig av i sin vardag. Det kommer även hållas presentationer av både studievägledare, programansvarig, samt studenter med möjlighet att ställa frågor. Se till att anmäla dig via formuläret nedan så ses vi där!

  Få notis när anmälan till evenemang släpps