Evenemang

För dig som är nyfiken på civilingenjörsprogrammet maskinteknik finns ett antal tillfällen att besöka oss på maskin och få prata med studenter. Här kommer en lista av de evenemang som kommer under läsåret. Vill du veta mer om något av evenemangen kan du även besöka vår Instagram eller Facebook, där läggs det upp information när evenemangen närmar sig. Vissa förändringar kan förekomma men vi uppdaterar informationen både på hemsidan och sociala medier löpande.

  Tjejkväll – 31:a Januari

  Är du en teknikintresserad tjej som funderar på att söka Maskinteknik, Teknisk design, eller Automation och mekatronik? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig att få träffa studenter från samtliga tre programmen på en gång. Under en eftermiddag kväll (kl 17:00-20:00) kommer du att få en inblick i hur det är att plugga på Chalmers och träffa studenter från olika föreningar. Vi bjuder dessutom middag!

  Digital besöksdag – 15 Februari

  Den 15:e Februari kl. 18:00 hostar Maskinteknik en digital besöksdag där intresserade kan vara med på distans via Zoom. Du kommer få höra presentationer och få möjlighet att prata med studenter och studievägledare, så har man långt till Göteborg är detta perfekta tillfället att få alla sina frågor svarade!
  För att anmäla dig klicka här

  Chalmersdagen – 29 Februari

  Chalmersdagen är en heldag där du får se Chalmers som helhet och träffa både studenter och alumner från universitetets samtliga program. Det kommer hållas rundvandringar kring campus så att man kan lära känna området lite bättre. Under hela dagen finns det studievägledare på plats som du kan ställa så många och svåra frågor du vill till. Det är drop-in som gäller, så ingen anmälan krävs! Mer information om evenemanget hittar du på Chalmers hemsida (eller Facebook). Mer information kommer delas närmare datumet.

  Besökskväll – 17 Mars

  Den 17 Mars kl. 17:30-21:00 är sista dagen att besöka Maskinteknik före anmälningsdagen till högskola så passa på att snacka med studenter, studievägledare, programansvariga, föreningsaktiva och alumner en sista gång innan du söker! Hur annars vet man att man har hittat rätt? Det bjuds dessutom på middag, what’s not to love?
  För att anmäla dig klicka här

  Få notis när anmälan till evenemang släpps