Rekryteringsgruppen för Maskinteknik 300 HP

Vi i rekryteringsgruppen för Maskinteknik finns till för att informera eventuella blivande studenter om utbildningens innehåll, livet som student här på Chalmers, samt att besvara alla frågor som dyker upp. 
 
Vi delar bland annat ansvaret för Maskinsektionens sociala medier där man kan hitta allt från intervjuer med alumner, presentationer av olika mastersprogram, samt får följa olika studenter under en vecka i deras liv här på maskinprogrammet. Se vår Instagram och Facebook. 
 
Man kan hitta oss på mässor såsom Chalmersdagen samt besöka oss på våra egna evenemang såsom öppet hus och besökskvällar. Mer information om våra egna evenemang finns under fliken “Evenemang”.

Emma Wendt

Ordförande

Kontakt:
 

Lynne Sleibi

Kassör

Lukas Larsson

IT- ansvarig

Kontakt


Lukas var här 08/11/2023

Ida Florin

PR

Möjlighet att ställa frågor

Vi vet att det är mycket nytt på en gång när man ska söka högskola/universitet. För att göra livet lite lättare finns därför möjligheten att ställa frågor direkt till oss i rekryteringsgruppen via formuläret nedan. Alla frågor är välkomna, det kan exempelvis handla om kursinnehåll, boendemöjligheter i Göteborg, eller studentlivet på Chalmers.

Formulär för frågor